Laatste nieuws

Kinderen van Villa Veldhof op bezoek bij de boerderij

De  peuters van kindercentrum Villa Veldhof zijn op 18 juni jl. op bezoek geweest op de boerderij van Wilma Makkink en Erik Meijer. Een aantal weken was er in de kinderopvang al veel gesproken over de boerderij. Het boekje over de koe en haar melk was al veelvuldig bekeken en gelezen en alle kinderen hadden een trekker geknutseld.

     VillaVeldhofBoerderij2KL

     Kleuters van kinderopvang Villa Veldhof op bezoek
     bij de boerderij. Klik op een
foto voor vergroting
     en voor meer foto's 

     VillaVeldhofBoerderij5KL

     VillaVeldhofBoerderij7KL

 

 

 

 

Dus de kids gingen goed voorbereid in de auto's van een aantal ouders die meegingen op onderzoek. Daar aangekomen mochten de kinderen eerst in het theater zitten. Boerin Wilma vertelde het een en ander over de beesten en wat er al zo gebeurt op de boerderij. Daarna konden de kinderen een kijkje nemen in de ligboxstal, waar ze ook de koeien mochten voeren en natuurlijk werd ook het melken bij de melkrobot bekeken. Ook waren er kalfjes en een paard en waren er tot grote verrassing van de kinderen jonge poesjes geboren.

Bij de boerderij is een grasveld met een grote trampoline. Daar konden de kinderen fijn spelen en de hond speelde gezellig mee. Er werd een broodje gegeten en wat gedronken. Om de beurt gingen de kinderen met Erik mee een rondje rijden op de trekker, spannend maar wel erg leuk.
Moe van alle opgedane indrukken en van het spelen gingen de peuters en de begeleiders aan het eind van de ochtend weer terug naar Villa Veldhof.

Mocht u belangstelling hebben voor het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang of de peuterspeelgroep (er is ook een 3+ groep) ga  dan gerust een keer kijken. Villa Veldhof is iedere dag geopend en  bereikbaar op telefoonnummer: 06-23134292 of 0575-525100.
Villa Veldhof is gevestigd aan de Veldhofstraat 4a in Gorssel.


Gorssel, 25 juni 2014

aa

bb

cc

dd

ee

ff

hh

ii

jj

kk

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends