Laatste nieuws

Klaverjascompetitie in De Hoek

Binnenkort starten weer de klaverjas­avonden in Eetcafé de Hoek. Iedere maand op een dinsdag­avond.
De klaverjascompetities bij De Hoek zijn er al een aantal jaar met ongeveer 5 of 6 tafels per avond. Na een onder­breking vanwege de lock-down wordt nu de draad weer opgepakt. Gezelligheid staat voorop.

KlaverjassenHoek kleinOok mensen met minder ervaring of die lang niet geklaverjast hebben zijn welkom. Er kunnen een aantal opfris­avonden worden georganiseerd. Er wordt gespeeld op tien dinsdag­avonden tot juni. De eerste competitie­avond is op 19 oktober. Er wordt om 20.00 uur begonnen.
Er wordt gespeeld volgens het Amsterdams systeem en per speelavond worden er vier bomen gespeeld van twaalf rondes. Per avond zijn er vier prijzen.

Voor de competitie kunt u zich opgeven bij Eetcafé de Hoek, Willem Mogezomp, tel 0575-492263 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bij Geert Hiethaar tel 06-51 25 84 20 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Daarbij naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden.

Eetcafé De Hoek houdt zich aan de horeca corona­regels, dus een ‘corona toegangs­bewijs’ (vaccinatie­bewijs, herstel­bewijs of een negatieve test­uitslag) is nood­zakelijk.
  

Gorssel, 30 september 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends