Laatste nieuws

Klaverjassen in ’t Trefpunt: nieuwe kaarters welkom

Al meer dan 25 jaar wordt er in ’t Trefpunt door een vaste groep kaarters geklaverjast. Ze doen dat wekelijks op maandag­middag van 13.30 tot 17.00 uur, het hele jaar door. Door corona lag het klaverjassen sinds maart 2020 stil, maar de groep pakt het kaarten op 27 september 2021 weer op. Nieuwe klaverjassers zijn welkom.

Gemengde groep
KLaver2 kleinKlaverjassen in 't TrefpuntElke maandagmiddag zorgen twee leden ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. De groep bestaat uit een mix van mannen en vrouwen, waarbij leef­tijd er niet toe doet. Een bepaald puntentelling­systeem zorgt ervoor dat iedereen in de prijzen kan vallen. Twee keer per jaar wordt er een mini­marathon gehouden; dan wordt er gekaart van 09.30 tot 17.00 uur en is er tussen de middag een buffet.

Nieuwe klaverjassers welkom
Het ledental wisselt natuurlijk af en toe, waardoor er nu plaats is voor ‘nieuw bloed’. Dan kan er weer met het maximum van zes tafels gespeeld worden. Wie graag wil klaver­jassen en zich aan zou willen sluiten, is van harte welkom om eens - vrijblijvend - een paar middagen mee te spelen, zonder verdere verplichtingen.
Nadere informatie verschaft Doortje Steenbreker, tel. 0575-527580. 


Gorssel, 22 september 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends