Laatste nieuws

‘Klik & Tip’ helpt beginners met de computer

Wekelijks volgt een enthousiaste groep de cursus Klik & Tik bij de bibliotheek in Gorssel en Lochem. “Het helpt je over de brug om te gaan computeren” zegt een van de cursisten. “De mensen die helpen hebben eindeloos veel geduld” en “het is een gezellige sfeer” zijn zomaar wat uitspraken van de huidige deelnemers. Er is weer plek voor nieuwe deelnemers.

Computer, internet? Hoe werkt het?
Klik en Tik kleinHet internet is voor iedereen. Maar hoe werkt het eigenlijk? En hoe moet je beginnen? Dat soort dingen komen aan bod in de beginners­cursus Klik & Tik. Stap voor stap gaan de deelnemers het internet op en ontdekken ze hoe dit werkt.

Over de cursus Klik & Tik 
Bij de gratis computercursus Klik & Tik kan iedereen die geen of weinig computer­ervaring heeft in stapjes leren hoe de computer of tablet werkt. Het is een toegankelijke en laag­drempelige online­cursus. Beginnen kan op ieder moment en de verschillende onderdelen kunnen achter elkaar of los van elkaar worden gevolgd in eigen tempo. Door eigen laptop of tablet te gebruiken kan thuis verder worden geoefend. Tijdens de cursus is er altijd iemand aanwezig om te helpen.

Klik & Tik is iedere dinsdagochtend in de bieb van Gorssel van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Aanmelden 
Wilt u meedoen of wilt u iemand anders aanmelden? Bel dan naar de bibliotheek via telefoonnummer 0575-512926 (op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur). Iedereen is van harte welkom, lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

   
Gorssel, 14 november 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends