Laatste nieuws

Klimaatburgemeester ontmoet betrokken grootouders

Klimaat­burgemeester van de gemeente Lochem Marloes van Schaik (26) woont in Gorssel. Dat was voor zes groot­ouders uit Gorssel, Eefde en Harfsen aan­leiding om Marloes uit te nodigen voor een nadere kennis­making. De grootouders zijn betrokken bij regio­groep Deventer-Gorssel-Zutphen van Groot­ouders voor het Klimaat, een landelijke beweging van groot­ouders die zich zorgen maken over de toekomst van hun klein­kinderen en toekomstige generaties.
KlimaatGrootBurg kleinV.l.n.r.: Grootouders Indra van Hemert, Frank van Schagen, Marlies Gommers, Mart Jansen, Anja Wouters, Henk Kleinmeijer en Klimaatburgemeester Marloes van SchaikDie zorg deelt Klimaat­burgemeester Marloes met de groot­ouders. Zij ziet zichzelf als een ‘aanjager van bestaande en nieuwe initiatieven’.

Ideeën
Al pratend ontstonden er ideeën over wat goede lokale acties en initiatieven zouden kunnen zijn. Daarover gaan de groot­ouders én de Klimaat­burgemeester met elkaar in gesprek: “Deze kennis­making zal zeker een staartje krijgen!”

Informatie
Meer weten? Mail naar Grootouders voor het Klimaat Deventer-Gorssel-Zutphen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Klimaatburgemeester Marloes van Schaik via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gorssel, 9 februari 2023

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends