Laatste nieuws

Klusdag bij zwembad De Boskoele

Op zaterdag 15 april organiseert zwembad De Boskoele in Gorssel een klusdag. Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan vrijwilligers in de weer om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein) zodat alles er bij de opening spic en span uitziet.

boskoeleDe afgelopen weken is er op het zwembad een hoop werk verzet. Het water wordt zwemklaar gemaakt, zonnecollectoren doen hun werk, de kassa/kiosk wordt ingericht, de ligweide wordt weer omgetoverd tot een groen biljartlaken en het terrasmeubilair wordt klaargezet.
De bodem van een deel van het ondiepe bad heeft een nieuwe coating gekregen. Daarvoor is tijdelijk een tent geplaatst omdat de bodem droog moest zijn. Het werk is nog niet helemaal klaar en voor de laatste loodjes kan nog wat hulp worden gebruikt.

Voor elk wat wils
Iedereen die wil helpen, is van harte welkom op zaterdag 15 april van 9.30 tot 14.00 uur in De Boskoele aan de Lindeboomweg 6a in Gorssel. De klussen zijn zeer divers, er is voor iedereen wat wils. Bedrijfsleider Jorrit Erps: "Je kunt helpen bij tuinwerkzaamheden, schoonmaken, grasmaaien, het springkussen gereed maken en schilderwerkzaamheden. Je hoeft geen ervaren klusser te zijn. Alle hulp is welkom."
Uiteraard wordt er goed voor u gezorgd. Met verse broodjes, koffie en thee maken wordt er ook gewoon een gezellige dag van gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddeboskoele.nl. Aanmelden kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , maar gewoon langskomen op zaterdagochtend kan ook. Erps: ”We zien je graag bij De Boskoele, zodat we straks allemaal weer kunnen genieten van ons zwembad!”


Gorssel, 10 april 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends