Laatste nieuws

Knipkunst by Annemarie: vertrouwd en toch nieuw


KnipkunstAnnemarie 5Kapsalon Pavette in Gorssel is per 1 oktober 2017 overgenomen door Annemarie Verstraten. De zaak was een paar dagen dicht voor een verfbeurt en wat kleine veranderingen en er hangt nu een fraai uithang­bord aan de gevel met daarop ‘Knipkunst by Annemarie’. Woensdag­avond 4 oktober was de feestelijke opening.
Gorssel. nl ging een kijkje nemen en sprak met de nieuwe trotse eigenaar.

Droom wordt werkelijkheid
KnipkunstAnnemarie 2Patrick Legebeke, eigenaar van Pavette, liep al geruime tijd met de plannen om zich meer te gaan richten op zijn kapsalons in Deventer en Apeldoorn en op haarwerken, borstprotheses en lingerie. Hij vond in Annemarie een leuke enthousiaste opvolger in wie hij veel vertrouwen heeft. Annemarie had al lang de wens om een eigen kapsalon te hebben, maar toen ze in februari 2017 bij Pavette kwam werken durfde ze er nog niet van te dromen dat dit haar kapsalon zou worden. “Uit het niets kwam de vraag van Patrick of ik de zaak wilde overnemen” aldus een enthousiaste Annemarie. Dat is nu ruim twee maanden geleden, maanden waarin ze in een stroomversnelling leefde. Haar droom werd werkelijkheid.

Veel ervaring
KnipkunstAnnemarie 4Annemarie is 33 jaar en woont samen met haar vriend Frank en drie honden in Apeldoorn. Frank is militair en werkt als hondengeleider. Dus ondanks de drukke werkzaamheden van Annemarie wordt er goed voor de honden gezorgd. Op haar 15e begon ze met de kappersopleiding in Rotterdam. Sindsdien is ze altijd met veel enthousiasme kapster geweest. Voordat ze naar Pavette kwam heeft ze 13 jaar in Schoonhoven gewerkt. De samenwerking bij Pavette was zeer gemoedelijk, ze voelde zich thuis. Annemarie is daarom ook erg blij dat Geeke en Latisha bij haar blijven werken. Geeke werkt drie dagen in de week; Latisha is tweedejaars leerling kappersopleiding en werkt vier dagen per week. Zelf is Annemarie vijf dagen in de week in de kapsalon te vinden.

Kleine veranderingen
KnipkunstAnnemarie 9Voor de klanten verandert er niet zo veel. Annemarie, Geeke en Lathisa blijven de vertrouwde gezichten. Klanten kunnen op afspraak terecht of zomaar binnenlopen. Kinderen kunnen de hele week geknipt worden. De prijzen zijn vrijwel het zelfde gebleven, hier en daar zelfs wat lager. Patrick blijft verbonden aan de salon op het gebied van haarwerken en Geeke doet het onderhoud daarvan. Er blijft gekleurd worden met Goldwell.
Wat er wel gaat veranderen is dat Annemarie naast de huidige behandelingen ook tape extensions, hairweave en micro ring extensions gaat zetten. Deze extensions zijn steeds opnieuw te gebruiken en zijn niet schadelijk voor het eigen haar. Ook heeft zij een nieuwe lijn ‘Medicueticals’, die dierproef vrij zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Deze lijn is geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen zoals psoriasis, roos en haaruitval.
Knipkunst by Annemarie verzorgt ook bruidskapsels en make-up.

Openingsactie
KnipkunstAnnemarie 6  Annemarie Verstraten
  Fotografie: Janny Schiphorst
De kapsalon is een paar dagen gesloten geweest om alles op te frissen met een verfje en een gezellige zithoek. Een kleine metamorfose. “De kapsalon is wat huiselijker geworden”, aldus Annemarie. Vakmanschap persoonlijke aandacht en gezelligheid staan bij Annemarie hoog in het vaandel en daar hoorde het gezelliger maken van de salon ook bij. Vanaf woensdag 5 oktober is de vernieuwde salon weer open en kunnen bezoekers de nieuwe sfeer ervaren. Om deze opening te vieren, worden de ondernemers uit het dorp uitgenodigd voor een borrel en krijgen klanten in de maanden oktober en november bij een behandeling en aankoop van een product 15% korting op het gehele bedrag. Bovendien wordt u verwend met een feestelijke koffie of thee.

Gorssel.nl wenst Annemarie veel succes met haar nieuwe onderneming.
 

 

Redactie Gorssel.nl
6 oktober 2017

aa

bb

cc

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends