Laatste nieuws

Koffieconcerten in de Gorsselse kerk

'Koffieconcerten Epse' organiseert al geruime tijd concerten op zondagochtend in de kerk in Epse. Het kerkgebouw in Epse is echter te klein om in coronatijd voldoende afstand te houden en daarom vinden de concerten in het seizoen 2021-2022 op de zondagmiddag plaats in de protestantse kerk in Gorssel. Afhankelijk van de coronamaatregelen worden er een of twee concerten gegeven in verband met het aantal toegestane bezoekers.

Programma
Ischico Velzel kleinIschico VelzelZondag 26 september 2021 wordt het seizoen geopend door Ischico Velzel, piano. Ze speelt onder meer werken van Scarlatti, Mendelssohn en Albéniz. Naast solopianiste is Ischico ook actief kamermusicus en sinds eind 2020 vormt ze samen met pianiste Anna Michels ‘the Tableaux Pianoduo’.
SteffersBeursgens kleinHanne Steffers en Mark BeursgensOp 24 oktober treden op Hanne Steffers, cello en Mark Beursgens, piano. In 2018 heeft Hanne Steffers al eens in Epse, samen met collega cellist Sebastiaan van den Bergh. Deze keer wordt ze begeleid door pianist Mark Beursgens. In deze combinatie kunnen zij grotere werken ten gehore brengen als de Arperggione Sonate van Schubert en de Sonate in F Major opus 6.
Duo Flou kleinDuo Flou ArtistiqueOp 28 november komt Duo Flou Artistique, naar Gorssel. Het duo wordt gevormd door moeder Antoinette Tronquo, piano en dochter Maria SchouttetenvioolDuo Flou Artistique legt zich toe op het romantische repertoire.
Deze concerten staan ook in de agenda van Gorssel.nl.

Reserveren
Afhankelijk van de maatregelen is de aanvang om 13.00 en/of 15.00 uur. Houd de website in de gaten: 
https://www.koffieconcertenepse.nl/reserveren/ 
Daar kunt u vinden of er een of twee concerten plaatvinden en of reserveren noodzakelijk is.

 
Gorssel, 10 augustus 2021

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends