Laatste nieuws

‘Koffietijd’ van eigen bodem

Vanaf donderdag 10 december 2020 tot en met februari 2020 kunnen in­woners uit de gemeente Lochem live tv van eigen bodem bekijken. Dan start het project ‘Allemaal1.tv-Van IJssel tot Berkel’ met twee YouTube-uitzendingen per week. Het initi­atief komt van een groep inwoners die willen 'verbinden' in corona­tijd. Het college van de gemeente Lochem steunt het project met een tijde­lijke sub­sidie. 

‘Koffietijd’
 Allemaal1.tvTeam kleinHet team van Allemaal1-tv. Uiterst links presentatrice Marije AlmaAllemaal1.tv is een soort ‘Koffietijd’ in een Lochemse jas. De eerste uit­zendingen komen vanuit de foyer van Schouw­burg Lochem. Publiek is welkom tijdens de live-uitzendingen, uiteraard binnen de gelden­de corona­regels. Meteen na afloop is de uit­zending nog onbeperkt terug te kijken via You­Tube. 

Rubrieken
De uitzendingen worden gevarieerd, met live-onderdelen en vooraf opgenomen items, zoals ge­sprekken met inwoners met een bijzonder ver­haal, met verenigingen, onder­nemers, musici of lokale politici en studio­gesprekken over een actueel onderwerp in de gemeente.
Presentatiespecialist Marije Alma uit Gorssel presenteert de eerste vier uit­zendingen. 

YouTube
Het YouTubekanaal heet Allemaal1.tv-Van IJssel tot Berkel. De redactie is bereik­baar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vrijwilligers die mee willen helpen met de produc­tie zijn welkom. Zij kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Studio­gasten kunnen zich aan­­melden bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 2 december 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends