Laatste nieuws

Koken voor nieuwbouw Thaise tempel in Purmerend

Op 18 november en 1 en 2 december 2018 kookt Iet Loose van Yaany Catering in Gorssel Thaise maal­tijden ten bate van de nieuwbouw van een boeddhist­ische tempel in Purmerend. 

Originele tempel
TempelThai kleinIet Looise kookt ten behoeve van de bouw van een boeddhistische tempel in PurmerendHet gaat in Purmerend om een origineel tempel­gebouw zoals dat in Thailand ook zou worden gebouwd op initiatief van een lokale Boeddhistische gemeen­schap. Het wordt de eerste tempel in zijn soort in Nederland. Het is een gezamen­lijk ontwerp van een Thaise en Nederlandse architect. De bestaande drie tempels in Purmerend, Waalwijk en Mussel­kanaal zijn ingericht in gebouwen die aan de buiten­kant hun oorspronkelijke vorm hebben behouden.

Bestellen
De keuzelijst voor 18 november vindt u via onderstaande pdf. Graag tijdig bestellen, in ieder geval uiterlijk  de vrijdag voor het betref­fende weekend, dus in dit geval voor vrij­dag 17 november.
De menulijst voor 1 en 2 december is t.z.t. op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-49889193. Bestelde maal­tijden kunnen op de dag zelf worden af­gehaald tussen 17.00 en 19.00 uur op Voorende 14 in Gorssel.

  • Keuzelijst 18 november 2018 (pdf)


Gorssel, 11 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends