Laatste nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Clementine Wintraecken

ClementineWintreackenClementine Wintraecken was namens Gemeentebelangen Gorssel lid van de gemeenteraad van Gorssel in de periode van maart 2002 tot 31 december 2004. Van mei 2002 tot 2005 was zij fractievoorzitter van deze partij.
Na de fusie tussen Gorssel en Lochem was zij van 2005 tot juli 2006 namens Gemeentebelangen Lochem lid van de gemeenteraad van Lochem. Hierna sloot zij zich aan bij de fractie van VVD Lokaal Lochem tot maart 2010. Van maart 2010 tot 26 maart 2014 was zij namens VVD Lochem lid van de gemeenteraad.

Zilveren knoop
De samenstelling van de Lochemse gemeenteraad verandert na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart jongstleden. Zeven van de veertien vertrekkende raadsleden hebben zich twee of meer raadsperioden actief ingezet voor de Lochemse samenleving. Het college gaf hen graag als dank en als blijk van waardering voor deze langdurige inzet een zilveren knoop als aandenken. Burgemeester Van ’t Erve reikte tijdens de raadsvergadering de zilveren knopen uit. Ook Clementine Wintraecken ontving een zilveren knoop.

De Zilveren Knoop is een idee van Ingrid Schreuder van het Kinderknooppunt Lochem. De knoop is geen gemeentelijke onderscheiding maar een bijzonder geschenk van het college.


Gorssel, 26 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends