Laatste nieuws

Laatste eindpresentatie kinderdans

Dans 2 klein

Ter afsluiting van de kinderdans lessen in het afgelopen schooljaar van Carmen Stuitje in ’t Trefpunt in Gorssel waren er zaterdag 3 juli 2021 buitenvoorstellingen in een prachtige tuin in Epse.
Dans 1 kleinHet thema was Dromen. Alle kinderen, variërend in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar, lieten om de beurt meerdere dansjes zien. De locatie en het weer waren prachtig en iedereen heeft genoten.

Geen nieuwe lessen
Carmen Stuitje gaf al enkele jaren kleuterdans- en dansmixlessen in een gedeelte van de grote zaal in ’t Trefpunt in Gorssel. Dans 3 kleinHelaas komt daar voorlopig een einde aan. Door een nieuwe baan in het onderwijs, gecombineerd met een opleiding, heeft Carmen er nu geen gelegenheid meer voor. Mocht de tijd en ruimte er op termijn weer zijn, dan pakt ze de lessen in ‘t Trefpunt zeker weer op: "Elke week dansen met de kinderen en ze daarin zien groeien en genieten is het leukste wat er is”. 
“En”, zegt ze, “gelukkig zijn er voor de kinderen meerdere aanbieders van kinderdans: in Gorssel op maandagmiddag bij Base4Dance in ’t Trefpunt, bij studio Rozemarijn in Zutphen en in Deventer bij diverse dansscholen. Ik bedank alle kinderen en ouders voor hun vertrouwen, enthousiasme en inzet en tot ziens in het dorp!”


Gorssel, 12 juli 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends