Laatste nieuws

Lampionnenoptocht bij Villa Veldhof

Dinsdag 11 november jl. was het Sint Maarten en daar wilden de medewerkers van Villa Veldhof, de Gorsselse vestiging van Hetkindercentrum.nl natuurlijk aandacht aan besteden. Daarom hebben zij een lampionnenoptocht georganiseerd en met de kinderen lampionnen gemaakt. Er is heel wat afgeknutseld in de week voorafgaand aan de optocht. Ieder kind, van baby tot aan de oudste BSO-kinderen, had een eigen lampion.

VillaVeldhofLampion11-11-14 8Om 16.00 uur was het zover. De kinderen gingen samen met de medewerkers, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een rondje wandelen door het dorp. Sommige kinderen hebben zelf gelopen, anderen zaten lekker in de bolderkar of in de buggy. Natuurlijk namen ze de zelfgemaakte lampionnen mee, die ze glimmend van trots lieten zien aan de voorbijgangers. Tijdens de optocht werden er verschillende liedjes gezongen, wat de sfeer natuurlijk nog gezelliger maakte.

Onderweg werd er een pauze ingelast, zodat er iets gegeten en gedronken kon worden. Moe, maar voldaan, kwamen de kinderen na een uurtje weer terug bij Villa Veldhof. De mooie lampionnen mochten natuurlijk mee naar huis!

VillaVeldhofLampion11-11-14 19 klein

Ontdek, speel en beleef! Dat is het centrale thema waar de medewerkers van Hetkindercentrum.nl dagelijks werk van maken. 

Villa Veldhof beschikt over een babygroep, een peutergroep, een verticale groep, een peuterspeelgroep, een 3+ groep én buitenschoolse opvang. Als u interesse heeft bent u welkom om een keer te komen kijken. Met of zonder afspraak, en uw kind kan meekomen natuurlijk.

Villa Veldhof
Veldhofstraat 4a, Gorssel.
Telefoon: 0575-70 05 42.
Iedere werkdag geopend van 07.30 tot 18.00 uur.

 

 
Gorssel, 13 november 2014

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends