Laatste nieuws

Leerlingen van Juliette Dumoré geven concert van hoog niveau

Leerlingen van piano- en zangdocente Juliette Dumoré gaven zaterdagochtend 28 juni jl. een drukbezocht concert in de Boogzaal van de Brink. Tijdens deze jaarlijkse uitvoering tonen de leerlingen hun vorderingen en inspireren zij elkaar. Het concert was een groot succes en het niveau van de leerlingen was ijzersterk.

Dumo3KLKlik op de foto voor vergroting en meer foto's

Er was zo veel belangstelling voor het concert dat het publiek maar nét in de grote Boogzaal van de Brink paste. Stoelen moesten worden bijgezet om iedereen een plekje te geven.

Elk jaar inspireren de leerlingen elkaar om repertoire van elkaar over te nemen, zodat zij dat zelf ook volgend jaar kunnen spelen of zingen. Zo speelden de pianisten dit jaar graag muziek van filmcomponisten als Einaudi en Yann Tiersen. Echt niet eenvoudig om te spelen als je 15 jaar oud bent, maar door veel studie en doorzettingsvermogen is het ze gelukt.

De zangers lieten ook een geweldig afwisselend repertoire horen. Van kleinkunst (Jan ten Hoopen) tot opera (Carmen - Bizet)….ze draaiden er hun hand niet voor om. Deze leerlingen zijn inmiddels behoorlijk door de wol geverfd. Zo rolden er diverse tieners dit jaar door voorrondes van The Voice of Holland, deed er een dame mee met een grote musicalproductie in Deventer, speelde er een tiener mee als solo-pianist van een orkest in Heino, werd er één de ‘Held van Eefde’ en ga zo maar door. Het is een talentvolle club!

Dumo1De leerlingen hebben aangegeven ook komend seizoen weer les te blijven nemen bij Juliette. “Ik kan haast niet wachten wat ze dan op hun concert zullen laten horen!” aldus een enthousiaste Juliette.


Gorssel, 30 juni 2014

aa

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends