Laatste nieuws

Legotheek Eefde zoekt vrijwilligers

Het wordt steeds drukker bij de legotheek Eefde. Daarom is er behoefte aan meer vrijwilligers. 
En er is een nieuwe service: sinds kort zijn bij de legotheek cadeau- en tegoedbonnen te koop.

Cadeau- en tegoedbonnen
Lego 2a kleinSinds kort verkoopt de legotheek in Eefde tegoed­bonnen en cadeaubonnen. De tegoed­bonnen (de ontvanger van de bon moet wel lid van de legotheek te zijn) koop je voor ieder gewenst bedrag, waarna dit bedrag wordt bij­geschreven op het lidmaatschap/de rekening van de ontvanger van de bon. De ontvanger kan voor dit extra tegoed allerlei sets lenen. En wil je iemand die nog geen lid is van de lego­theek verrassen, dan kun je de speciale cadeaubon kopen. Deze cadeau­bon geeft recht op een jaar gratis lidmaat­schap van de legotheek in Eefde.

Toename leden
LegoBon kleinDe legotheek Eefde ziet een toename van leden: het wordt steeds drukker tijdens de openings­tijden en daarom is de legotheek op zoek naar uitbreiding van het vrijwilligers­team.
Er is vooral behoefte aan extra menskracht bij de uitleen­administratie/balie. De legotheek werkt met een geautomatiseerd, gebruiks­vriendelijk ledensysteem. Ook zijn er tijdens de openings­uren vrijwilligers nodig die helpen met het opruimen van de ingebrachte sets, onder­steuning bij de uit te lenen sets en het wegwijs maken van nieuwe leden. 
Wie het leuk vindt om af en toe te helpen, affiniteit voelt met de legotheek, in de buurt woont en beschik­baar is tijdens de openings­uren kan contact opnemen: even binnenlopen bij de legotheek of een berichtje sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie
Legotheek Eefde: Schoolstraat 60a, 7211 BD Eefde.
Openingstijden: woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 15.00 uur. 
Van oktober tot en met mei ook op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.
Website


Gorssel, 5 februari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends