Laatste nieuws

Lekker ingepakt naar het IJsbeelden Festival

IJsfestivalFoto Jenny PolmanDankzij Stichting Welzijn Lochem (SWL) konden tien ouderen op vrijdag 22 januari 2016 een bezoek brengen aan het IJsbeelden Festival in Zwolle. De senioren, negen dames en een heer, genoten volop van het uitstapje; enkelen maakten - ondanks de kou - zelfs twee keer een rondje langs de prachtige ijssculpturen. Het festival staat dit jaar in het teken van landen en culturen. Voor ‘Europa’ gingen de deelnemers samen op de foto. De chauffeurs Jan Eekhuis en Wim Kastermans maakten er helemaal een feestelijk uitstapje van door niet over de snelweg maar ‘toeristisch’ - heen en terug langs de IJssel - naar Zwolle te rijden.
Het IJsbeelden Festival is nog tot en met 7 februari 2016 te bezoeken.

Maandelijks uitje
Stichting Welzijn Lochem organiseert eens per maand uitstapjes voor senioren uit de gemeente Lochem die niet (meer) over eigen vervoer beschikken of er om andere redenen nauwelijks meer op uit gaan. SWL biedt ophaal- en thuisbrengservice. De kosten zijn afhankelijk van de bestemming, maar worden vooraf in de pers (ook op Gorssel.nl) en via www.welzijnlochem.nl aangekondigd. Rolstoel of rollator kunnen  mee, maar eventuele begeleiding moet zelf geregeld worden.
Het volgende reisje is eind februari; dan staat een ‘high tea’ op het programma.

Informatie en aanmelden

Bel voor nadere informatie met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-254444, op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur.


Gorssel, 25 januari 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends