Laatste nieuws

Lentefair 2023 overtreft alle verwachtingen

Het was nieuw in Gorssel en werd meteen een succes. We hebben het over de op 30 april 2023 in ’t Trefpunt georganiseerde ‘Lente­fair’. Het evenement overtrof alle verwachtingen.

Voorjaar
Lentefair 3 kleinEntree in lentesfeer (foto's boven en onder: Gerrit Stormink)Initiatief­nemers Jeannette en Lutger van der Tuin misten in Gorssel een evenement waarmee je de komst van het voor­jaar zou kunnen vieren. Uiteindelijk kwamen ze uit bij het concept van een Lente­fair in ’t Trefpunt. Op 30 april 2023 was de eerste editie. Lokale ondernemers showden en verkochten hun producten, er waren proeverijen en een mode­show, er was muziek en nog veel meer. De organisatie had alles uit de kast gehaald om er een geslaagd voorjaars­feest van te maken. 

Sfeervol
Lentefair 1 kleinOok mannen liepen mee in de modeshow’t Trefpunt was bijna onherken­baar, de aankleding was prachtig, er waren mooie kramen, de sport­zaal was sfeervol en de entree met de ballonnen­boog en de vele planten maakten het plaatje compleet. Om 12.00 uur gingen de deuren open, maar de eerste bezoekers stonden al om 11.30 uur voor de deur. Misschien was dat vanwege de ‘goodie­bag’ voor de eerste vijftig bezoekers? 
Er was veel te doen, te beleven en te zien. Zo kon je een massage krijgen, een huid­scan laten doen, advies inwinnen over elektrische fietsen, een lekker wijntje proeven, plaats nemen op de stoelen om te kijken naar de mode­show en lekker struinen langs de vele kramen. De stand­houders hadden er veel werk van gemaakt, de kramen zagen er mooi uit en overal waren leuke acties. 

Muziek en verloting
Lentefair 2 kleinStand van kapsalon By ArtistiqueIn het horeca­gedeelte zorgde de ‘Kubus­coverband’ voor een leuk sfeertje. Daarbij kwam het goed uit dat de band dicht bij het terras stond. Het was immers mooi weer en zo konden de mensen buiten ook van de muziek genieten. Tijdens de fair vond er ook twee keer een verloting plaats, met door de onder­nemers beschikbaar gestelde prijzen. De hoofd­prijs - een overnachting bij Kaatje in Blokzijl inclusief een negen gangen Michelin amuse­diner - werd gewonnen door Josselin. 

Complimenten
De initiatief­nemers van de Lentefair kregen veel complimenten van stand­houders en bezoekers. Op hun beurt bedanken ze natuurlijk ook alle stand­houders en sponsoren, want zonder hen hadden ze dit niet kunnen organiseren.


Gorssel, 2 mei 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends