Laatste nieuws

Lentefair op Bevrijdingsdag

Vorig jaar vond de eerste editie van de Lentefair plaats in ’t Trefpunt in Gorssel. Dat was een groot succes en daarom heeft de organisatie besloten om het dit jaar weer te organiseren.

Jeannette en Lutger van der Tuin, de kartrekkers van dit evenement, pakken dit jaar nog grootser uit. Jeannette: “De fair is dit jaar op Bevrijdingsdag en dan willen we toch iets extra’s doen. Zo hebben we de hele dag livemuziek van de coverband Kubus en zanger René Bosch komt optreden. Het wordt een sprankelende dag.”

Lentefair23 1 kleinFoto's van de Lentefair 2023De kramen zijn dit jaar binnen en buiten en er hebben zich veel nieuwe deelnemers aangemeld. Een klein overzichtje van wat u kunt aantreffen: mooie buiten­planten en bloemen, deurmatten, een wijn­proeverij, baby­kleding, sieraden, honden­halsbanden, kleding, macarons, food­proeverijtjes, keramiek, beauty­producten, brillen, cadeautjes.
De zondag erop is het Moederdag en op de fair kun je vast iets leuks scoren daarvoor.

Lentefair23 2 kleinOok aan de inwendige mens wordt gedacht, want er komt een foodplein waar je een lekker visje kunt eten, iets van de barbecue of een lekkere gehakt­bal, maar ook heerlijke churros. En natuurlijk mag een ijsje niet ontbreken.

De kinderen kunnen zich ook prima vermaken. Voor hen is er een heuse kindertent met allemaal leuke spelletjes. En er is ook nog een grote verrassing want Mickey Mouse komt langs.

De fair is een mooie gelegenheid om de lente en Bevrijdingsdag te vieren.
Zondag 5 mei van 12.00 tot 17.00 uur
’t Trefpunt, Molenweg 53, Gorssel
 

 

Gorssel, 17 april 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends