Laatste nieuws

Lessen reanimeren in Gorssel en Eefde

Wie wil leren reanimeren of weten hoe een Automatische Externe Defibrillator (AED) werkt of zijn kennis en vaardig­heden wil opfrissen, kan in het najaar van 2023 weer praktijk­lessen volgen in Gorssel en Eefde. De lessen worden georganiseerd door de Stichting AED Eefde-Gorssel en verzorgd door Gijs ter Brake van MYN BHV uit Laren. 

Combinatielessen
AED2022 kleinHet zijn gecombineerde les­avonden voor beginners en gevorderden: het over­grote deel van de avond wordt besteed aan de praktijk. Het advies is elk jaar een herhalings­les te volgen; na de eerste cursus wordt een herhalings­les na een half jaar aanbevolen. 

Lesdata
Wie in Gorssel een les wil volgen kan kiezen uit: dins­dag 26 september, donder­dag 5 oktober en donder­dag 26 oktober, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in de kerk in Gorssel. In Eefde zijn er lessen op donder­dag 28 september, dinsdag 10 oktober en dinsdag 7 november, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De locatie in Eefde wordt nog nader bepaald. 
De kosten bedragen € 20,- voor deelnemers uit postcode­gebied 7211 en 7213. Wie buiten deze postcode­gebieden woont betaalt € 10 extra. 

Burgerhulpverlener
De Stichting doet een beroep op mensen in Gorssel en Eefde die kunnen reanimeren, maar zich nog niet hebben aangemeld als burger­hulpverlener, om dat vooral wel te doen: dat kan via HartslagNu.nl. U kunt dan worden opgeroepen na een melding bij 112.

Aanmelden
Aanmelden voor een les­avond kan via het aanmeldformulier op de website van de stichting. Voor vragen kunt u mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 06-53766451.


Gorssel, 31 augustus 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends