Laatste nieuws

Lieke Versluis neemt afscheid

Kerkelijk werker Lieke Versluis neemt afscheid van de Protestantse Gemeen­te Gorssel/Epse. Lieke is bijna dertien jaar verbonden geweest aan de Protestant­se Gemeente Gorssel/Epse en gaat per 1 augustus dezelfde functie ver­vullen in het Friese Joure. 
Lieke neemt afscheid in de ochtenddienst op zondag 21 juli 2019 in de kerk in Epse.

Contact
Versluis Lieke kleinLieke VersluisAls kerkelijk werker had Lieke met veel mensen contact. In haar laatste stukje voor ‘Kerke­spraak’, het orgaan van de protestantse gemeente, vat ze haar herinne­ringen samen. Een citaat: “Wat heerlijk was het, fietsend door het dorp mensen tegen te komen. Even af­stappen, even een praatje. Of van Gorssel naar Epse en daar van het mooie bos en land­wegen genieten en de mensen die daar wonen. Pastoraat vond en vind ik het aller­fijnste van mijn werk”. 
De Protestantse Gemeente gaat op zoek naar een nieuwe kerkelijk werker met een tijdelijke aan­stelling. 

Afscheid
Lieke neemt afscheid op in de ochtenddienst op zondag 21 juli 2019 in de kerk in Epse (Lochemseweg 36). De dienst begint om 10.00 uur. Na de dienst is er gelegen­heid tot afscheid nemen. De kerk vraagt bezoekers, gezien de verwachte belang­stelling, op de fiets of lopend te komen.
Na haar officiële afscheid gaat Lieke op zaterdag 27 juli nog voor in de dienst in De Borkel in Gorssel, om persoonlijk afscheid te kunnen nemen van een aantal bewoners.

Cadeau
Wie een bijdrage wil geven voor een cadeau kan contact opnemen met Henk Date­ma via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor een persoonlijk woord voor Lieke liggen kaartjes klaar in de kerk­gebouwen in Gorssel en Epse. De kaarten kunnen in een doos gedeponeerd worden of af­gegeven bij ds. Daan Bargerbos, Molenweg 10 in Gorssel. 


Redactie Gorssel.nl
4 juli 2019
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends