Laatste nieuws

’Lies en Liet - Bijzondere zorg aan huis’

Vanaf 1 januari 2023 beginnen Lizelore Molier en Cornélie Kars hun zorg­onderneming ‘Lies en Liet - Bijzondere zorg aan huis’. Lizelore en Cornélie (voor familie en vrienden Lies en Liet) kunnen apart of gezamen­lijk ingehuurd worden als mantelzorg­ondersteuner, zorg­verlener of ‘gewoon voor de gezellig­heid’. Beiden hebben ervaring als mantelzorger bij een dementerende ouder en ook bij andere senioren.  Lizelore en Cornélie hebben onderling veel raak­vlakken en ze vullen elkaar goed aan. “Wij bieden zorg, aandacht, inspiratie en kwaliteit van leven!” 

Mantelzorg
LiesLiet kleinCornélie Kars (l.) en Lizelore Molier: Lies en Liet - Bijzondere zorg aan huisLies en Liet komen bij zorg­vragers thuis om te helpen met dagelijkse zaken, zoals (samen) bood­schappen doen, eten koken, naar een museum of als begeleiding naar een af­spraak bij de huis­arts, (klein)­kinderen of vrienden. Samen wandelen of een tochtje maken kan ook, of assisteren bij de aan­vraag en/of de administratie van het Persoons­gebonden Budget (PGB). 
Lies en Liet: “Zorg­vragers kunnen ons voor een paar uur of een halve of hele dag inhuren. Er zijn veel mogelijk­heden. We leveren uiteraard zoveel mogelijk maatwerk”.

Lizelore Molier
Lizelore Molier (‘Lies’, 1972) woont in Gorssel, speelde jarenlang als violiste in verschillende Nederlandse symfonie­orkesten en legde zich daarna meer toe op het les­geven. Daarnaast leidt zij enkele zang­groepen, waaronder eensenioren zanggroep in ’t Trefpunt in Gorssel. Ze volgde boven­dien een opleiding als ouderen­coach.

Cornélie Kars
Cornélie Kars (‘Liet’, 1969) woont sinds kort in Harfsen en werkte jaren­lang op het secretariaat van de werkgevers­vereniging van de gesubsidieerde theater- en dans­gezelschappen en symfonie­orkesten. Naast heel veel andere bezig­heden had ze tot 2019 een Bed & Breakfast. 

Informatie
Een logo en website hebben ‘Lies en Liet’ nog niet, maar ze zijn al wel telefonisch bereik­baar via 06-55687487 (Lizelore) of 06-55818118 (Cornélie).
Aanvulling  10 september 2023: die website is er inmiddels: liesenliet.nl. 


Gorssel, 15 december 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends