Laatste nieuws

Lochem organiseert ‘Beste-Buurverkiezing’ 2021

De gemeente Lochem organiseert weer de ‘Beste Buur-verkiezing’. Kent u iemand die volgens u een grote bijdrage levert aan de sfeer in de buurt? Een buurman of buurvrouw die veel voor u en anderen doet? Iemand in de buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd vriendelijk is tegen de spelende kinderen in de straat? Een man of vrouw die achter de schermen keihard werkt om het jaarlijkse straatfeest te organiseren? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing van Beste Buur!
Uit de genomineerden kiest een onafhankelijke jury degene die het mooiste voorbeeld is van een buur die iedereen zich zou wensen. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zet deze ‘Beste Buur’ in het zonnetje op de nationale burendag, 25 september.

Hoe kunt u iemand nomineren?
BesteBuur2020 kleinHarmke van der Straat is beste buur 2020 en krijgt de beker van burgemeester Sebastiaan van 't ErveGa uiterlijk 11 september naar www.goedeburenlochem.nl en klik op 'Ik nomineer een buur' en vul het formulier in. Voorwaarde is dat de genomineerde in de gemeente Lochem woont.

Een goede buur...
...is beter dan een verre vriend. En misschien geldt dat in coronatijd nog wel meer. Het woont zoveel fijner als het contact met de buren goed is. En het is enorm waardevol als de buren voor je klaar staan wanneer jij in quarantaine moet.

SWL GoedeBuren
Buren met een conflict dat ze onderling niet kunnen oplossen kunnen hulp inroepen van GoedeBuren van Stichting Welzijn Lochem. De medewerkers van GoedeBuren helpen bij het vinden van een oplossing en kunnen met de buren in gesprek gaan of bemiddelen. Meer weten? Kijk op www.goedeburenlochem.nl 


Gorssel, 14 augustus 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends