Laatste nieuws

Lockdown in Gorssel

De ene ondernemer moet sluiten en wordt hard geraakt, anderen kunnen gelukkig open blijven. Bij sommige winkels kan wel telefonisch of online besteld worden en wordt de bestelling thuis bezorgd of kan die worden afgehaald.

LockdownFloraBuitenverkoop op het Nijverheidsplein bij Flora InnDe grote lijn is dat de bakker, de slager, de groenteboer, de supermarkt, de drogisterijen, het Gorssels Kaashuys, Welkoop en Opticien Boertie gewoon open blijven.
Museum MORE zit dicht, zo ook een aantal andere niet essentiële winkels als kleding- en meubelzaken, René Vos, Telego, Swits en het Gorssels Sfeerhuis.
En de Vullerschool sluit op woensdag 16 december de deuren.

Boekhandel Bechtle:
de winkel dicht/postzaken open

“Alles buiten de postzaken mag niet”, verzucht Eric Bechtle. “Ik moet iemand die postzegels haalt en ook een boek wil kopen alleen met de postzegels de deur uit laten gaan. Als ondernemer word ik hier hopeloos van”.
Wel kan via de website www.debechtle.nl bestellingen worden doorgegeven, die in overleg afgehaald kunnen worden.
Bechtle is vanaf 17 december van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor het versturen/ophalen van postpakketten. Op zaterdag is de winkel gesloten.

LckdownWesseldijkBij Wesseldijk kunnen verf en verfartikelen (na bestellen) worden afgehaald en ook de stomerijservice gaat doorBloemenwinkel Flora-Inn:
toch open; niet binnen maar buiten

Met de lockdown moet de winkel dicht. De creatieve oplossing werd snel gevonden in het creëren van een buitenwinkel. En met deze buitenwinkel kan de verkoop gewoon doorgaan. Ook de bestellingen die al lopen, kunnen gewoon worden afgehaald.

Interieurwinkel Wesseldijk:
half open

De winkel zit dicht maar de stomerij-service blijft open. Verfprodukten kunnen telefonisch of digitaal worden besteld en buiten worden afgehaald.

 

Redactie Gorssel.nl
15 december 2020

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends