Laatste nieuws

Loket Gorssel vanaf 6 maart geopend

   oldKl6
    Het gemeenteloket in Den Oldenhof gaat woensdag 6
    maart voor het eerst open. Voor het aanvragen van
    burgerzakenproducten kunt u daar vooralsnog alleen
    op afspraak terecht.
   

Voor algemene vragen aan de gemeente kunt u in Gorssel iedere woensdag zonder afspraak terecht bij een medewerker van de gemeente aan de receptiebalie van de bibliotheek. Gemeentelijk stukken kunt u inzien als de bibliotheek geopend is, dat is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het aanvragen van burgerzaken producten gebeurt aan een eigen balie van de gemeente in de bibliotheek, die dus alleen op woensdag geopend is en vooralsnog alleen op afspraak. 

Afspraak maken
Klanten kunnen zelf een afspraak maken voor het aanvragen van burgerzaken produkten via www.lochem.nl of bellen met de gemeente, tel.0573-289222. Uiteraard is het ook mogelijk om op woensdag een afspraak te maken bij de receptiebalie in Den Oldenhof.

Alleen aanvragen
Bij het loket in Gorssel kunnen klanten, naast algemene vragen en het inzien van gemeentelijke stukken, alleen terecht voor het  aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Het ophalen van de documenten moet in het gemeentehuis in Lochem. Afhalen van documenten kan op elke werkdag van 8.30-17.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem, Hanzeweg 8 in Lochem.

Vertraagde opening
De Gorsselse balie in het oude gemeentehuis is reeds vanaf medio december 2012 dicht. Helaas kon de opening van de nieuwe balie in Den Oldenhof daar niet op aansluiten vanwege de langlopende besluitvorming in de gemeenteraad over het loket in Gorssel en door vertraging bij de leverancier van de ICT-apparatuur. 

Openingstijden
De loketten in het gemeentehuis Lochem zijn geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur (vrije inloop) en van 13.30 tot 17.00 uur (op afspraak). Afhalen van documenten is hier mogelijk maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur bij de receptie in de hal. 
De balie in Gorssel is vanaf 6 maart as. geopend op woensdag van 8.30-12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Voor wat betreft het aanvragen van documenten kan dat voorlopig alleen op afspraak. Vanaf een later aan te kondigen datum zal dat gedurende één dagdeel ook met vrije inloop kunnen.

Adressen en telefoon 
De gemeente is telefonisch bereikbaar op iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur op nummer 0573 - 28 92 22
Het gemeentehuis in Lochem is gevestigd aan de Hanzeweg 8, 7241 CR Lochem.
Het loket in Gorssel is in de ruimte van de biblliotheek in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45, 7213 CR Gorssel.


Gorssel, 26 februari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends