Laatste nieuws

Loop mee met de avondvierdaagse

Avond4daagse325pxDe Avondvierdaagse is een jaarlijks terugkerende happening voor kinderen van groep 1 en 2, die ongeveer 2,5 km wandelen per avond en groepen 3 t/m 8, die 5 km lopen en natuurlijk ook voor hun ouders, grootouders en andere familie.
Tijdens de vier dagen verzamelen de kinderen zich vanaf 18.15 uur in de speeltuin van De Bolderhoek aan de Elfuursweg en de stoet vertrekt om 18.30 uur.  Er is iedere avond weer een andere mooie route. Halverwege wordt er gepauzeerd en delen de vrijwilligers van de Bolderhoek limonade, koffie en wat lekkers uit.

Medaille
Avond4daagseKL 1Op de laatste avond, vrijdag 27 juni om circa 19.45 uur, is er gelegenheid voor (groot)ouders en bekenden om de kinderen feestelijk in te halen nabij de wadi aan de Kozakkenweg (de wandelaars naderen dan vanuit het weiland aan de Dommerholtsweg). De kinderen ontvangen daar een medaille en een verrassing.

Inschrijven
Inschrijven kan tot woensdag 18 juni a.s. via het inschrijfformulier op www.bolderhoek.nl onder vermelding van de naam en groep van het kind. Het inschrijfgeld voor de Avondvierdaagse bedraagt € 3,50 per persoon. Graag gepast betalen bij aanmelding op de eerste dag (dinsdag 24 juni tussen 18.15-18.30 uur). 
Om de avondvierdaagse veilig te laten verlopen zijn per avond 8 begeleiders nodig. Kunt u op een of meerdere dagen meehelpen of meelopen? De Bolderhoek hoort dat graag.

Geen lid van De Bolderhoek?
Avond4daagseKL 2Nog geen lid van de Bolderhoek maar wil je graag meelopen? Word dan voor € 25,- per gezin per jaar lid van de Bolderhoek. U kunt dan gelijk inschrijven voor de avondvierdaagse. De Bolderhoek organiseert nog meer kinderactiviteiten waar leden aan kunnen deelnemen o.a. de kleedjesmarkt, het smokkelspel en de lampionoptocht. Ook het Sinterklaasfeest, knutsel- en speelmiddagen en Paaseieren zoeken staan op het programma.


Gorssel, 14 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends