Laatste nieuws

Loopclinic Sport ’88 groot succes

In maart 2019 startte trim- en ATB club Sport ’88 uit Gorssel/Joppe een loop­clinic voor beginnende hard­lopers. Onder leiding van de trainers Richard Hafkamp en John Immink werden liefst dertien startende of weer beginnende lopers in twaalf weken inten­sief getraind om een afstand van minimaal 5 km te kunnen afleggen. Wekelijks werd er tweemaal vol enthousiasme getraind en alle potentiële lopers waren zeer gemoti­veerd. 

Uitstekend resultaat
Deelnemers met trainers loopclinic Sport 88 kleinDeelnemers en trainers hardloopclinici Sport '88Uit deze cursus bleek hoe het voor iedereen mogelijk is om in een periode van drie maan­den van niets te komen tot het afleggen van een afstand van 5 km. Alle lopers hebben hun proeve van bekwaam­heid na 24 trainingen met een meer dan uitstekend resultaat af­gesloten. De onderlinge band van de nieuw­bakken hardlopers was inmiddels zo groot dat ze allemaal hun looptraining blijven voort­zetten bij Sport ’88. Iedere zaterdagmorgen van 8.30 uur tot circa 9.45 uur wordt er onder leiding van trainer John Immink gezamenlijk getraind en doorde­weeks wordt in onderling overleg de gezamenlijk loop­training vastgelegd. 
John Immink: “Natuurlijk staat onze club open voor meer hardlopers en ook mountain­bikers kunnen zich aansluiten. De fietsgroep traint ook op dezelfde tijden op de zaterdag­morgen. Dus lukt het hard­lopen niet maar het fietsen wel, dan ligt er zeker een uit­daging om sportief in beweging te blijven”.
Het onderkomen van carnavalsvereniging de Gorsselnarren aan de Markeweg in Gorssel, aan de parkeer­plaats van VV Gorssel, is tevens het thuishome van Sport ’88.


Gorssel, 17 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends