Laatste nieuws

Loopclinic voor beginners bij SPORT ’88

Hardlopen, trimmen, joggen: hoe je het ook noemt, het is een bewegings­sport en die blijft altijd populair. Daarom organiseert Trim- en ATB club SPORT ’88 bij voldoende deel­name een loop­clinic in de maanden maart, april en mei 2019. Het is de bedoeling om de deel­nemers in deze maanden zo fit te krijgen dat zij probleem­loos minimaal 5 km kunnen hard­lopen. Wie nog nooit de loop­schoenen heeft aangetrokken kan nu de stoute schoenen aan­trekken. Deze cursus biedt de mogelijk­heid om vanuit een nulsituatie te komen tot een eigen loop­prestatie. 

Deskundigheid
SPORT 88 wassinkDe trimgroep krijgt uitleg van een docentDeskundigheid staat bij SPORT ‘88 voorop en daarvoor zullen begeleiders/coaches John Immink en Richard Hafkamp zorg­dragen. Trainingsdata en tijd­stippen waarop gezamenlijk gelopen gaat worden, zullen in onder­ling overleg worden vast­gesteld. Vast tijdstip is in ieder geval de zaterdag­morgen van 10 uur tot 11 uur. Als het niet mogelijk is om tweemaal per week aan de clinic deel te nemen dan zal dat geen be­zwaar zijn. 
Immink en Hafkamp: “Vooral inwoners van Epse, Gorssel, Joppe Kring van Dorth, Laren, Harfsen en Eefde worden van harte uit­genodigd aan deze loop­clinic deel te nemen. Bewegen is gezond, dus gewoon doen!”

Informatie 
Startpunt is het clubhuis van SPORT ’88: Honk 88 aan de Markeweg in Gorssel, tussen de accommo­datie van de voetbal­vereniging Gorssel en zwembad De Boskoele. Na afloop kan in deze accommo­datie onder het genot van een kopje koffie of thee nagepraat worden. 
Er zit nog wel een addertje onder het gras. De loopclinic gaat alleen door als er mini­maal tien deelnemers zijn. Mocht de deelname te gering zijn, dan kan men zich ook indivi­dueel aanmelden bij SPORT ’88 en kunnen beginners zich via de trim­club op de zaterdag­morgen laten begeleiden.
De loopclinic duurt twaalf weken en kost € 50 per deelnemer.

Opgave
Aanmelden kan tot en met 1 maart 2019 bij John Immink (tel. 0575-52058 of 06-30876048 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Richard Hafkamp (tel. 0575-491264 of 06-12727177 of Hafkamp@ kickmail.nl.

Gorssel, 13 februari 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends