Laatste nieuws

Loopt het toch nog goed af met meneer Grijs

Het was gezellig druk in het Openluchttheater Gorssel zondagmiddag 18 mei. Er waren veel kinderen op het kinderprogramma afgekomen dat daar werd gehouden, ondanks dat het natuurlijk ook prachtig zwembadweer was. Theatergroep TOP uit Lochem speelde de komische voorstelling 'Saaie meneer Grijs wordt stoer en eigenwijs', maar voordat de voorstelling begon konden de kinderen hun fantasie de vrije loop laten tijdens de tekenwedstrijd ‘Help de regisseur’. 

OLT Kindermiddag18-5-14_8Kinderen in opperste concentratie. Hoe zal het aflopen met meneer Grijs?Turbo-powerdrankje
De regisseur wilde weten hoe de kinderen dachten dat het met meneer Grijs zou aflopen. Theatergroep TOP Lochem bracht prachtig in beeld hoe de saaie meneer Grijs na het nemen van een turbo-powerdrank van de professor niet alleen eigenwijs werd, maar ook nogal baldadig. Gelukkig kwam het na een nieuw drankje van de professor weer goed, zo goed zelfs dat meneer Grijs op vakantie ging met het meisje waar hij al lang verliefd op was.
De kinderen die met hun tekening deze ontknoping het beste hadden uitgebeeld kregen na afloop als prijs een waardebon en een turbo-powerdrankje, dat hopelijk niet de zelfde uitwerking heeft als het drankje dat meneer Grijs heeft gedronken.
Het was een prachtige middag waarin jong en oud zich uitstekend vermaakten.

OLT Kindermiddag18-5-14_53Vrijwilligers
De tekenwedstrijd werd georganiseerd door Kinderatelier ZoGemaakt van Maaike ter Harmsel en Theatererf 't Walle van Wilma Makkink, die ook de prijzen ter beschikking hadden gesteld. De organisatie bedankt verder Theatergroep TOP Lochem en de schminkers. En niet te vergeten de vele vrijwilligers van het openluchttheater die zorgen voor het onderhoud van het theaterpark, voor alle voorbereidingen voor de voorstellingen en voor de verkoop van ijsjes, koffie en drankjes. Natuurlijk worden ook de vele sponsoren bedankt en voor deze kindermiddag in het bijzonder fotograaf Janny Schiphorst, Cateringservice van Dijk, Kempink Technical Systems en Eetcafé de Hoek.


Gorssel, 19 mei 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends