Laatste nieuws

Louise Tietge exposeert in Het Bosrestaurant

    Louise10 Trans 325x325

      Bijzondere natuurfotografie van Louise Tietge in Het
      Bosrestaurant. Klik op een afbeelding voor vergroting
      en voor meer foto's.

    Louise7 Trans 325x325

 

 

Natuurfotografe Louise Tietge exposeert met een aantal bijzondere foto’s in Het Bosrestaurant Joppe. Foto’s van een ogenschijnlijk eenvoudige bloem zijn bewerkt en vervormd alsof je de bloem in een spiegelende bol of een grote kerstbal ziet. De ronde foto’s zijn prachtig ingelijst in kleur bijpassend passe-partout.

Een grote afbeelding van een ree hangt boven de schouw. “In twee uur tijd had de ree veel planten in m’n tuin opgegeten. Je moet er iets voor over hebben om buiten te wonen, maar het was het beslist waard”, aldus Louise Tietge.

Het Bosrestaurant is na een vakantie vanaf vrijdag 9 januari 2015 weer geopend. Ook bij Fysiotherapie De Boer en De Jonge hangt een aantal foto’s van Louise Tietge.

Mysterieuze beleving
Louise Tietge is gespecialiseerd in fotografie van de natuur om ons heen, vaak in eigen tuin. Bloemen en insecten worden vastgelegd met macrolens, sterk ingezoomd, en de bijzondere scherptediepte geeft de foto’s soms een mysterieuze beleving.

Louise verkoopt ook foto’s, van wenskaarten tot groot ingelijst.
Voor meer informatie: telefoon 0575-493138, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 5 januari 2015

 

aa

bb

cc

dd

ee

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends