Laatste nieuws

LTC Gorssel daagt jongeren uit!

De Gorsselse tennisclub is ontzettend blij dat jongeren weer samen mogen sporten en organiseert daarom leuke activiteiten, zoals een mini-tenniskamp in de meivakantie of een uitdagende Zomer Challenge. Ook voor niet leden.

Mini tenniskamp
TennisOnder12In de meivakantie organiseert de tennis­leraar een mini-tenniskamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Zij gaan van 10 tot 16 uur trainen, samen eten, lachen en natuurlijk veel spelletjes en wed­strijdjes spelen. Het kamp vindt plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 mei. Zie link hier­onder voor meer informatie en aanmelden.

Zomer Challenge
TennisChallengeJongeren die niet ouder zijn dan 18 jaar worden door LTC Gorssel uitgedaagd voor de Zomer Challenge. Voor € 35,- kunnen zij de hele zomer lid van de tennis­vereniging worden en vrij tennissen. Ook kunnen zij drie clinics krijgen en mogen ze meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Tennissen in coronatijd
Om veilig te tennissen volgt LTC Gorssel de richtlijnen van NOC/NSF en van de KNLTB en is er voor de club een specifiek protocol gemaakt. Zo zijn er onder andere gescheiden routes voor komende en gaande tennissers, blijft het clubhuis gesloten en mag er uitsluitend onder toezicht worden getennist. De gemeente heeft de regels bekeken en heeft groen licht gegeven.

De huidige landelijke richtlijnen voor jeugd en sporten zijn: Kinderen tot en met 12 jaar kunnen georganiseerd en onder begeleiding samen buiten sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen dat ook, maar dienen onderling 1,5 meter afstand te behouden. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Van ouders wordt gevraagd om kinderen zoveel mogelijk zelf te laten komen, als dat mogelijk is. Ouders hebben geen toegang tot de sportvelden en kleedkamers. Landelijk wordt aan­gemoedigd dat ook kinderen die (nog) geen lid zijn van een club mee kunnen doen met sporten.

 

 
Gorssel, 29 aprl 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends