Laatste nieuws

LTC Gorssel warmt zich op voor hét wintertennistoernooi

Skiën, schaatsen of sneeuw scheppen? LTC Gorssel kleedt zich van 2 tot 6 januari warm aan voor het Winter Markepaal­toernooi. De toernooi­commissie nodigt winterharde tennissers uit de hele regio uit voor het eerste toernooi van 2019. De inschrijving is gestart.

Toernooicommissie Wintermarkepaal 2019De toernooicommissie van LTC GorsselHet Winter Markepaal­toernooi in Gorssel staat in de regio bekend om de goede organisatie en de warme sfeer. Tennissers vanaf 25 jaar kunnen zich nog tot 18 december inschrijven in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel. Speciaal voor dit evenement wordt het tennispark aangekleed met vuurkorven en fleecedekens en er is volop catering en muziek voor de toeschouwers. Niet voor niets is het toernooi populair bij tennissers (en supporters) uit de hele stedendriehoek: van Apeldoorn tot Deventer en Zutphen.

Sportieve start van het nieuwe jaar
De toernooi­commissie hoopt dit jaar op een record aantal inschrijvingen. “Omdat we op 2 januari starten, geeft dit toernooi direct een kickstart aan goede voornemens. Hoe fijn is het om na een calorierijke decembermaand direct op de baan te staan en een frisse start te geven aan 2019?”

Speel je warm
Het toernooi staat garant voor een flinke competitie met mooie rally’s, adembenemende matchpoints en vooral veel plezier. Voor sneeuw of kou hoeven tennissers dus niet bang te zijn. Je speelt je warm!

Inschrijven voor het toernooi of meer weten?
Kijk op www.ltcgorssel.nl of op de pagina van dit toernooi op de website van de KNLTB

  
Gorssel, 7 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends