Laatste nieuws

Ludieke sponsoractie Water Natuurlijk

Twee Gorsselnaren staan bij de komende waterschapsverkiezingen voor het Waterschap Rijn en IJssel op 18 maart 2015 op de kieslijst voor ‘Water Natuurlijk’. Ze organiseren een ludieke sponsoractie voor een bijdrage in de campagnekosten.

Het waterschap Rijn en IJssel
Rijn-en-IJsselDe waterschapsverkiezingen zijn verkiezingen voor het bestuur van de waterschappen. Door te stemmen kunt u mede invloed uitoefenen op de werkwijze van het waterschap. Vanaf 2015 worden de bestuurders voor de waterschappen en de Provinciale Staten gelijktijdig gekozen.
Naast 22 vertegenwoordigers van de inwoners van het beheersgebied van Waterschap Rijn en IJssel (ingezetenen) zijn in het bestuur de agrarische, natuur- en bedrijfsbelangen vertegenwoordigd via acht zogenaamde ‘geborgde zetels’. De vertegenwoordigers van deze geborgde zetels worden benoemd door respectievelijk de LTO Noord (drie zetels), het Bosschap (twee zetels) en de Kamer van Koophandel (drie zetels).

Water Natuurlijk
Een van de partijen die meedoen aan de waterschapsverkiezingen 2015, is Water Natuurlijk, de ‘groene partij met een hart voor blauw’. Op de kieslijst van Water Natuurlijk staan twee inwoners uit Gorssel: Marc Mobach (lijst 2, nummer 6) en Arne Greven (lijst 2, nummer 20). Twee gedreven mannen die met hun kennis van en ervaring met natuur en water al jaren aan deze partij zijn verbonden. Water Natuurlijk heeft passie voor de natuur en streeft naar betaalbaar, schoon en veilig water mét de inzet van, en voor natuur.

 
    WN-wrij-6-Marc-Mobach-Gorssel-427x640-150x150  WN-wrij-20-Arne-Greven-Gorssel-427x640-150x150
      Kandidaten voor Water natuurlijk: Marc Mobach (l)
      en Arne Greven (r)  

Campagne
De verkiezingscampagne is inmiddels begonnen, en dat kost geld. Daarom is er een sponsoractie opgezet, maar niet zomaar één. Het motto is: ‘Uw bijdrage is ons een dienst waard!’
Water Natuurlijk biedt de volgende diensten aan:
- een prachtige excursie op 11 maart onder leiding van een deskundige bij Zieuwent, Almen, Arnhem of Duiven
- een schitterend boek over 1 vierkante kilometer landschap
- een zeilles in de Rhederlaag
- verblijf in een vakantiewoning in Ruurlo en in Didam
- groene energie via LochemEnergie
- een klus: Marc Mobach en Arne Greven uit Gorssel hebben ook handige handen en komen graag een klusje bij u doen voor € 30 per uur. Voor dat bedrag komen ze met z’n tweeën.
Alle voorwaarden staan in de sponsorflyer.
Marc en Arne: “Met uw bijdrage steunt u de campagnekas van Water Natuurlijk, en daar staat een dienst tegenover. Dat is nog eens leuk geld geven”.

Informatie
Ga voor meer informatie over Water Natuurlijk en de kandidaten naar de website: Water Natuurlijk Rijn en IJssel.


Gorssel, 28 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends