Laatste nieuws

Maak de mooiste foto voor de gemeentegids

De gemeente organiseert samen met de uitgever van de gemeentegids een foto­wedstrijd voor de nieuwe gids 2020-2021, die in het voorjaar van 2020 verschijnt. Het is de bedoeling dat de in te sturen foto een van de drie thema’s uit het college­programma van de gemeente in beeld brengt: ‘dichtbij, duur­zaam, doen’. Het zou natuurlijk leuk zijn als ook inwoners van Gorssel meedoen. Ons mooie dorp biedt genoeg inspiratie! 

Voorbeelden
Fotogemeentegids 1 kleinBij het thema ‘dichtbij’ past bijvoorbeeld een kenmerkend Gorssels dorps­beeld of de rivier de IJssel, maar ook een onder­werp als zorg voor de medemens. ‘Duur­zaam’ is een breed begrip. Daar horen zonnebloem­linten of fietsende mensen bij, maar ook creatieve vormen van her­gebruik of energie­opwek. ‘Doen’ heeft alles te maken met de mouwen op­stropen en de vele initiatieven die de gemeente, en dus ook Gorssel, rijk is. Denk hierbij aan sport­activiteiten of buurt­initiatieven. 
De gemeente plaatst de mooiste foto’s op de voorkant van de gemeentegids. 

Beoordeling 
FotoGemeentegids 2 kleinEen gemeentelijke jury beoordeelt de tien mooiste inzendingen, die vanaf begin okto­ber op de gemeentelijke Facebookpagina te zien zijn. Tot 30 oktober 2019 kan iedereen zijn stem uit­brengen door op ‘vind ik leuk’ te klikken bij de favoriete foto(’s). De winnaars zijn de drie in­zenders van de foto’s met de meeste ‘vind ik leuks’. Begin novem­ber worden de winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen ook persoon­lijk bericht.

Prijs
De drie winnende foto’s krijgen een plek op de voorpagina van de gemeentegids en een cadeau­bon. De makers van de tien beste inzendingen vinden hun foto met naams­vermelding twee jaar lang terug in de gemeentegids 2020-2021. 

Wat zijn de spelregels
Alleen inwoners van de gemeente Lochem kunnen meedoen. Per persoon kunnen maxi­maal twee eigen foto’s ingestuurd worden, bij voorkeur foto’s in liggend for­maat. De foto’s moeten gemaakt zijn in de gemeente Lochem en passen bij het thema dichtbij, duurzaam of doen. Als u personen fotogra­feert, vraag dan eerst toestemming voor publicatie van de foto’s. Dit in verband met de AVG (privacy­wetgeving). Ingezonden foto’s worden eigendom van de gemeente Lochem en kunnen ook gebruikt worden voor anderen promo­tionele doel­einden. 

Meedoen?
Foto’s moeten voor 30 september 2019, in jpeg-/jpg-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of mini­maal 1,2 MB, gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van ‘foto­wedstrijd gemeente­gids’ en met opgave van het onder­werp van de foto, bij welk van de drie thema’s (dichtbij, duurzaam of doen) de foto past en waar in de gemeente Lochem de foto is genomen. Vermeld daarbij ook naam, adres­gegevens en telefoonnummer. 

Informatie
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Wilma Elbert, tel. 0573-28 92 02 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 6 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends