Laatste nieuws

Macarons en taarten van ‘Bijzonder lekkers van thuis’

Al meer dan tien jaar maakt Lilian Daman macarons. De macarons (twee ronde luchtige koekjes met een zachte vulling er­tussen) waren al een paar jaar te koop bij zwem­bad De Boskoele in Gorssel. Lilian wil iedereen ook buiten de zomer­maanden van haar macarons laten genieten en daarom is ze begonnen met ‘Bijzonder lekkers van thuis’. Met haar bedrijf verkoopt ze macarons en taarten op bestelling vanuit haar huis.

Workshops
Logo Bijzonder Lekkers van Thuis voor Gorssel.nl kleinNaast de verkoop van macarons en taarten wil Lilian ook work­shops ‘Macarons maken’ bij cursisten thuis organiseren. Tijdens de work­shops maken de cursisten in ongeveer vier uur macarons en vullingen en daarna nemen ze de zelf­gemaakte koekjes mee naar huis.
DamanLilian kleinLilian Daman van 'Bijzonder lekkers van thuis'Lilian: “De test­workshops die ik het afgelopen jaar heb gegeven waren erg gezellig en iedereen ging tevreden naar huis”.

Volle smaak
De taarten zoals Lilian ze maakt kun je meestal niet bij de bakker kopen. “Want”, zegt ze: “ik ga voor de volle calorie en smaak”.
Meer informatie is te vinden op: Bijzonderlekkersvanthuis.nl.


Gorssel, 9 oktober 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends