Laatste nieuws

Meedenken over de toekomst van de bieb

De Graafschap bibliotheken, waartoe ook de vestiging in Gorssel behoort, bereidt zich voor op de toe­komst en nodigt inwoners uit hierover mee te denken. Directeur Gerard Huis in ’t Veld: “De Biblio­theek is van iedereen”.

Gemeenschapsgeld
Bieb kleinDe bibliotheek in Den Oldenhof in GorsselHuis in ’t Veld: “De Bibliotheek is het aan de inwoners verplicht. We ontvangen subsi­die van onder meer de gemeente Lochem. Dat is gemeenschaps­geld. Daarom willen we luisteren naar iedereen. Inwoners kunnen door mee te denken en mee te praten een hele waardevolle bij­drage leveren aan onze Bibliotheek en aan onze dienst­verlening. Wij willen graag weten hoe de bieb van de toekomst er volgens de inwoners uitziet. Wat wordt nu gemist? Wat doen we goed? Wat is jouw verfrissende idee?”

Nieuwe visie
Tot begin april worden alle wensen, meningen en ideeën verzameld. Deze worden gebruikt bij het opstellen van de nieuwe visie van Graafschap biblio­theken. De bedoeling is dat die visie na de zomer van 2020 gepresen­teerd wordt.

Meedoen en meepraten
Meedoen kan zowel op papier als digitaal en is bedoeld voor iedereen. In de vestigingen liggen flyers klaar voor volwasse­nen én kinderen. Down­loaden en printen van de flyer kan ook via de website graafschapbibliotheken.nl/watvindjij. De reacties kunnen ingeleverd worden bij de balies van de biblio­theek. 
Op donderdag 5 maart 2020 is er in de Gorsselse bibliotheek een publieks­bijeenkomst waarop inwoners hun mening kunnen geven en kunnen mee­praten. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur.
Aanmelden kan bij de balie van de bieb en ook via graafschapbibliotheken.nl/watvindjij.


Gorssel, 21 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends