Laatste nieuws

Meefietsen op de elektrische duofiets

Slecht ter been zijn en toch willen fietsen: dat kunnen bewoners van De Borkel sinds kort  uitproberen op de duofiets met elektrische trapondersteuning. De Borkel beschikt zelf over zo’n duofiets. Iedere vrijdag kan een bewoner de fiets uitproberen, samen met een medewerker van de afdeling Activiteiten en Welzijn van De Borkel. 

Reserveren
Fietsduo kleinDe Borkel beschikt over een duofiets met elektrische ondersteuningDe Borkel wil ook graag familieleden en mantelzorgers het gebruik van de fiets uitleggen. De fiets is te reserveren bij de medewerkers van het restaurant. (In het weekend is er geen gelegenheid voor uitleg van de fiets.) 

Wie fietst er mee?
Wie wil als vrijwilliger de bewoners begeleiden op deze ‘Fun To Go’ fiets? Er is vast wel iemand in Gorssel die er deze zomer voor wil zorgen dat deze prachtige fiets ook echt fietst. De bewoners genieten er enorm van.
Belangstelling? Meld u dan aan bij Wilma van Gerrevink, Activiteiten & Welzijn De Borkel, tel. 06-12970642 (Wilma is met vakantie van 20 juli tot en met 13 augustus 2018).


Redactie Gorssel.nl
28 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends