Laatste nieuws

Meidenteam HC Gorssel/Epse treft team uit Canada

Op dinsdag 26 maart 2024 speelde het team Meiden onder 18 jaar (MO18) van Hockey­club Gorssel/Epse een vriendschappelijke wedstrijd tegen een high school hockey­team uit Outaouais (Quebec, Canada). Gorssel/Epse won de strijd, maar het was vooral een gezellige en waardevolle avond.

Werkweek
HockeyCanada kleinVriendschappelijke wedstrijd MO18 van HC Gorssel/Epse tegen een high school team uit Outaouais (Canada)De meiden van het hockeyteam uit Outaouais hadden een 'werk­week' in Kring van Dorth. In Canada is hockey geen grote sport en de Canadese meiden vonden het geweldig om deze ervaring op te doen in ‘een echt hockeyland’.

De wedstrijd
Om 17.30 uur was er een gezamenlijke keepers­training, geleid door Tess, de talentvolle keeper van de MO18. Gasterij de Hoek verzorgde daarna een pasta­buffet, begeleid door ouders van het team MO18 die hiervoor vrijwillig een hele avond hadden vrij­gemaakt.
De wedstrijd werd door de meiden van HC Gorssel/Epse met 4-0 gewonnen. De zeer betrokken scheids­rechters vervulden hun rol met verve. Ook zij maakten hun avond vrij om het spel te begeleiden en lieten niet na beide teams van interessante inzichten en goede aan­wijzingen te voorzien. Na afloop volgde een gezamenlijke afsluiting.

Gemoedelijke sfeer
HC Gorssel/Epse: “Het was een heel gezellige en waarde­volle avond. Het MO18 team en coach hebben zich van hun beste kant laten zien en zij troffen deze avond een plezierige en leergierige tegen­stander die duidelijk genoot van de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer en saam­horigheid”. 
Er was veel publiek aan de kant. Ouders en jongere teams genoten van een leuke hockeyavond.

Interesse?
Wie benieuwd is naar de hockey­sport is welkom om eens te kijken en mee te doen bij HC Gorssel/Epse. Bij inschrijving na 1 april betaal je geen contributie voor de rest van het seizoen. Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 28 maart 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends