Laatste nieuws

Meidenvolleybalteam doet ervaring op

  
   TeamNatOpenJeugdKamp01-13
    Het Gorssels team van de Nationale Open Jeugd Kam-
    pioenschappen. De tegenstand was te sterk, maar 
    de meiden kijken terug op een geslaagd toernooi.
  

De voorbereiding
In de weken voor het toernooi was er een aantal keren getraind om tijdens de voorronde een goed Meisjes A-team neer te zetten. Het team was voor deze gelegenheid gevormd uit acht meiden B en een viertal meiden uit dames 1. Omdat het team uit veel jonge meiden bestond, was het uitgangspunt: ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. 

Het toernooi
In totaal werden er in de Verdegaalhal in Tubbergen vier wedstrijden gespeeld, bestaande uit twee sets.
In de eerste twee wedstrijden tegen Apollo 8 uit Borne en SSS uit Barneveld bleek dat deze twee teams veel te sterk waren. De meiden verloren twee keer met 25-10 en twee keer met 25-14. Deze twee teams werden ook 1e en 2e in de poule. De  volgende wedstrijd tegen Vovem uit Emmeloord begon heel goed en de strijd ging gelijk op. Helaas pakte Vovem toch de winst: 25-17 en 25-14. In de laatste wedstrijd tegen Utrecht gingen de meiden wederom heel goed van start, maar in het laatste deel van de eerste set was Utrecht toch de sterkere ploeg. Ook deze wedstrijd ging met 25-18 en 25-14 verloren.

Goede oefening
Uiteindelijk kunnen de meiden terugzien op een heel geslaagd toernooi. Het team heeft relatief weinig tijd gehad om zich voor te bereiden en toch een paar leuke wedstrijden gespeeld. Daar mogen ze trots op zijn!


Gorssel, 21 januari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends