Laatste nieuws

Met bootlegtraining fit de winter door

Bootleg
bootleg 300-1 kleinBootlegtraining past goed bij Sneeuwfit Zutphen. Vanaf de oorsprong was de vereniging in de eerste plaats gericht op verbetering van de beenspieren. Maar in de huidige trainingen wordt ook veel aan de versterking van de rompspieren gewerkt, omdat die belangrijk zijn voor een goede houding en de balans in het lichaam.

Oefeningen en hardlopen
Tijdens de bootlegtraining wisselen oefeningen en hardloopmomenten elkaar af. Zo ontstaat een allroundtraining die niet alleen kracht, coördinatie en fitheid verbetert, maar ook looptechniek en snelheid bevordert.

Geschikt voor iedereen
bootleg 330-2 kleinDe bootlegtraining is geschikt voor iedereen die wil werken aan verbetering van de conditie. Het is bovendien heerlijk om ‘s morgens vroeg het bos in te gaan met gelijkgestemden. Inspanning wordt daarmee ook ontspanning en genieten. De training wordt begeleid door Harry Leenen uit Zutphen. Hij is een zeer ervaren trainer/coach en zal zeker ook voor een prikkelende kwinkslag zorgen. Harry zal hardloopmomenten (om de conditie en snelheid te verbeteren) afwisselen met specifieke oefeningen voor kracht en coördinatie. Omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen zijn al snel resultaten te behalen.

bootleg 300 kleinGratis proefles
De training wordt gehouden in het prachtige natuurgebied van Joppe en start op woensdag 25 september om 9.00 uur bij Restaurant De Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe. De eerste keer geldt als gratis proefles.  Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0575-528410. Meer informatie over bootleg- en de andere binnen- en buitentrainingen is te vinden op www.sneeuwfitzutphen.nl.

Gorssel, 7 september 2013

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends