Laatste nieuws

Met de bus van Stichting Welzijn Lochem naar Delden

WendezoeleMuseumboerderij de Wendezoele in DeldenEen dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan elke laatste vrijdag van de maand, steeds met een andere bestemming. SWL biedt ophaal- en thuisbrengservice. Rolstoel of rollator kunnen mee, maar eventuele begeleiding moet zelf geregeld worden.

Museumboerderij de Wendezoele in Delden
Op vrijdag 25 september 2015 gaat de tocht naar Museumboerderij de Wendezoele in Delden. Museumboerderij de Wendezoele heeft een prachtig erf en authentieke gebouwen, waarin het voorhuis dit jaar voor het eerst te bezichtigen is. Een kleine veestapel, een kruiden- en groentetuin, gras- en akkerland en wisselende exposities maken de ontdekkingstocht naar het leven van toen compleet. Hier kunt u zien hoe het leven in de landbouw en veeteelt was in dit deel van Twente tussen 1900 en 1960.
Een dag van te voren wordt u gebeld over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald (tussen 9.00 en 10.00 uur). De kosten bedragen € 15 p.p. voor het vervoer, de entree en onderweg koffie met iets lekkers. De lunch is voor eigen rekening. Het uitje gaat door bij deelname van minimaal vijf personen.

Informatie en aanmelden

Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-254444, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Aanmelden voor de tocht naar Delden  kan tot en met 18 september 2015.


Gorssel, 10 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends