Laatste nieuws

Met de SWL-bus naar De Lutte

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. SWL biedt ophaal- en thuisbrengservice. Rolstoel of rollator kunnen mee, maar eventuele begeleiding moet zelf geregeld worden. Het uitje is deze keer op een woensdag: woensdag 14 september 2016 rijdt de bus naar De Lutte voor een tocht met een huifkar.

Huifkartocht De Luts in De Lutte
Huifkar
Bij De Luts wordt u ontvangen met koffie/thee met een krentenwegge. Daarna volgt een mooie tocht in een huifkar. Onderweg is er een lunch in de vorm van een picknick, waarna de huifkartocht wordt vervolgd.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.00 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht. 
U betaalt voor het uitje € 30. Dit bedrag is voor het vervoer, de kosten van de huifkartocht, koffie met iets lekkers en de lunch.
Het uitje gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-254444, op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. Aanmelden voor dit uitje kan tot en met 6 september 2016.


Gorssel, 28 augustus 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends