Laatste nieuws

Met de SWL-bus naar Erve Kots

Welzijn Lochem organiseert op woensdag 26 juni 2024 een uitje met de SWL-bus. De tocht gaat naar Lievelde, waar het Achterhoeks Openlucht­museum en restaurant Erve Kots is gevestigd. Ervaar het oude boeren­leven tijdens een rond­wandeling bij Erve Kots en geniet van een pannenkoek. Deel­nemers worden ’s morgens thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. 

Erve KotsErve Kots (bron www.ervekots.nl)

Praktische informatie
Deelnemers krijgen van tevoren een telefoontje over het tijd­stip waarop ze thuis worden opgehaald. Rol­stoel of rollator kunnen mee, maar dan moet wel zelf voor eventuele begeleiding gezorgd worden.
De kosten voor het uitje bedragen € 38,50 p.p. Dit is inclusief vervoer en koffie met Achterhoekse ‘pille­wegge’, entree voor het museum en een pannenkoek. Andere uitgaven zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen via een pin­automaat in de bus, op de dag van het uitje. 
De tocht gaat door bij deelname van minimaal acht personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0573-297000. Opgeven kan tot vrijdag 21 juni 2024. De route voor het op­halen en de precieze tijd van vertrek wordt na 21 juni aan de deelnemers doorgegeven.


Gorssel, 5 juni 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends