Laatste nieuws

Met de SWL-bus naar het IJsbeelden Festival

IJsbeeld1Opbouw ijsbeeld 2016Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan ook in 2016 elke laatste vrijdag van de maand, steeds met een andere bestemming. SWL biedt ophaal- en thuisbrengservice.
De kosten zijn afhankelijk van de bestemming, maar worden vooraf in de pers en via www.welzijnlochem.nl aangekondigd. Rolstoel of rollator kunnen  mee, maar eventuele begeleiding moet zelf geregeld worden.

IJsbeelden Festival Zwolle
De eerste tocht in 2016 is op vrijdag 22 januari naar het IJsbeeldenfestival  in de NS-Loods, Station Zwolle. In een speciaal geïsoleerde thermische ruimte, waar een constante temperatuur van circa min 10ºC heerst, staan met veel details vervaardigde ijssculpturen.Warme kleding is dus noodzakelijk!
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. 
IJsbeeld2Detail Notre Dame, IJsbeelden Festival 2015De kosten voor deze bustocht bedragen € 25 voor het vervoer, de entree en er is ook een kopje koffie met iets lekkers. De lunch is voor eigen rekening. Het uitje gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee.

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-254444, op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. Aanmelden voor deze tocht kan tot 15 januari a.s.


Gorssel, 13 januari 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends