Laatste nieuws

Met de SWL-bus naar het openluchtspel Markelo

In het openluchttheater De Kösterskoele in Markelo wordt ieder jaar gedurende een aantal dagen in de maand juli een openlucht­spel opgevoerd. De bus van Stichting Welzijn Lochem rijdt ook deze zomer weer naar het openlucht­theater om een van de uitvoeringen te kunnen bezoeken. In 2019 is dat op 15 juli.

Openluchtspel 2019:’ Zo greun as grös’
OLT Markelo2 klein'Zo greun as grös' in het openluchttheater Markelo 'Zo greun as grös' is een openluchtspel met veel humor, actie, voertuigen en dieren. Een profes­sor heeft voor zijn rust een huisje gekocht op het platte­land. Hier krijgt hij te maken met de gebruiken van de buurt. Zijn dochter, die met hem mee gekomen is, vindt het maar niets in de ‘rim­boe’. Dat verandert als ze kennis maakt met de buur­man, een jonge boer. De professor, op zijn beurt, krijgt crimi­nelen op zijn dak die hem zijn ‘levens­werk’ afhandig proberen te maken.
Toeschouwers die het (Maarkels) dialect niet machtig zijn, kunnen heel goed van het spel genieten.

Praktische informatie
De kosten van een entreekaart bedragen € 16. U kunt zich opgeven bij Stichting Wel­zijn Lochem: 0573-297000. Na opgave ontvangt u een brief als bevestiging van aan­melding en verdere informatie. De rit gaat door bij een deelname van minimaal vijf per­sonen. Er kunnen maximaal zestien personen mee.
De aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. Vooraf wordt u door de chauf­feur geïnformeerd hoe laat u wordt op­gehaald.
U kunt zich tot uiterlijk 8 juli 2019 opgeven. Voor meer informatie kunt u bellen met eerder genoemd telefoonnummer op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, vragen naar Toos Valke­man of Anita Israel. 


Gorssel, 18 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends