Laatste nieuws

Met de SWL-bus naar Middachten in kerstsfeer

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 13 december 2017. De bestemming is kasteel Middachten, in kerstsfeer. Het kasteel is helaas niet rollator- en rolstoeltoegankelijk.

Kerstsfeer in Middachten
MiddachtenKerstKasteel Middachten in kerstsfeerVoor de dertigste keer tovert Middachten zijn vertrekken volledig om in kerstsfeer en opent het kasteel zijn deuren voor het publiek. De kerstopenstelling van Middachten is vermaard vanwege de uitbundige bloemdecoraties. In de bijgebouwen is een gezellige en kleinschalige kerstmarkt.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 09.00 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht.
U betaalt voor het uitje € 30 p.p. Het bedrag is voor het vervoer, de entree voor het kasteel en de lunch. De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmelden


Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan op maandag 4 december 2017 (wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!).


Gorssel, 28 november 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends