Laatste nieuws

Met de SWL-bus op stap: kerstmarkt Vaassen

Een dagje uit met de bus van Stichting Wel­zijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestem­ming. Deelnemers worden thuis opgehaald en weer thuis­gebracht. Het eerst­volgende uitje is op vrijdag 7 december 2018, ’s middags en begin van de avond. De bestem­ming is deze keer de kerstmarkt in Vaassen, op het voor­plein van kasteel Cannen­burch.

Kerstmarkt
KerstmarktVaassen kleinHet plein voor kasteel Cannenburch heeft tijdens deze kerst­markt een sprookjes­achtige uitstraling. Ruim honderd kramen bieden mooie en ambachte­lijke producten aan. De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het voor­plein om een kleinig­heidje aan de kinderen uit te delen.

Informatie
Deelnemers krijgen een dag van tevoren een telefoon­tje over het tijd­stip waarop ze thuis worden op­gehaald. Dit tijdstip zal deze keer tussen 13.00 en 14.00 uur liggen. Rol­stoel of rollator kunnen mee, maar dan moet wel zelf voor eventuele bege­leiding gezorgd worden.
De kosten voor de tocht bedragen € 17,50 p.p. Dit is inclusief ver­voer, koffie met iets lekkers en entree. De tocht gaat door bij deel­name van minimaal vijf personen. Er kunnen maxi­maal zestien personen mee.

Aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienst­verlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur, vragen naar Toos Valke­man of Anita Israel. Aanmelden voor dit uitje kan alleen op vrijdag 30 november 2018 tussen 09.00 en 12.00 uur (wel op tijd bel­len, want het uitje zit vrij snel vol!).


Gorssel, 27 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends