Laatste nieuws

Met de SWL-bus op stap naar de kerstmarkt in Bocholt

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. SWL biedt ophaal- en thuisbrengservice. Rolstoel of rollator kunnen mee, maar eventuele begeleiding moet zelf geregeld worden. Het uitje is deze keer op een woensdag. Woensdag 7 december 2016 rijdt de bus naar de kerstmarkt in Bocholt.

Kerstmarkt
KerstBocholt
De kerstmarkt in Bocholt is nostalgisch en zeer gezellig. De kraampjes zijn knus en gemoedelijk. Een aanrader als u van een wat kleinere kerstmarkt houdt.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.00 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht. 
De bus zal begin van de middag vertrekken en begin van de avond weer terugrijden. Bij dit uitje is het enkel het vervoer.
U betaalt voor het vervoer naar de kerstmarkt in Bocholt € 5 p.p. Dit bedrag is voor het vervoer, de entree, koffie met iets lekkers en de lunch. Het uitje gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal veertien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmeldenBel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. Aanmelden voor dit uitje kan tot en met 30 november 2016.

Gorssel, 23 novemmer 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends