Laatste nieuws

Met de SWL-bus op stap: Ootmarsum

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 15 augustus 2018. De bestemming is deze keer het Openluchtmuseum in Ootmarsum.

Openluchtmuseum Ootmarsum
Ootmarsum kleinOpenluchtmuseum OotmarsumOntdek het land van Heeren en Boeren in het openluchtmuseum in Ootmarsum. Op deze dag is in het Openluchtmuseum ook de Flora, tien dagen lang een bloemenzee.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.30 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht. Heeft u een rolstoel of rollator: geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen. 
U betaalt voor het uitje € 17,50 p.p. Dit bedrag is voor het vervoer en de entree. Koffie en de lunch is voor eigen rekening.
De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. 

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan alleen op maandag 6 augustus 2018 vanaf 09.00 uur (wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!).


Gorssel, 26 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends