Laatste nieuws

Met de SWL-bus op stap: verrassingstocht

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 14 februari 2018. De bestemming is dit keer een verrassing.

Landelijke omgeving
SWL busMet de SWL-bus op verrassingstochtHet uitje is in ieder geval ontspannen, rustig, in een mooie landelijke omgeving en wie van thee houdt, is in zijn element.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 11.00 en 11.30 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht.
U betaalt voor het uitje € 32,50 p.p. De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmeldenBel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan op maandag 5 februari 2018 vanaf 09.00 uur (wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!).


Gorssel, 3 februari 2018
 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends