Laatste nieuws

Met de SWL-bus silokunst bekijken

En ochtend uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan op woensdag­morgen 17 april 2024. De bustocht gaat langs muur­schilderingen in de Achterhoek die door verschillende kunstenaars zijn gemaakt. Onderweg kan er samen genoten worden van de omgeving en de frisse lente­kleuren. Deelnemers worden ’s morgens thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. 

‘Verbonden’
SiloFoto LochemsNieuws.nl kleinMuurschildering Goorseweg in Lochem (foto LochemsNieuws.nl)Een van de kunstwerken langs de route is een muur­schildering van 55 m hoog met de naam ‘Verbonden’ op de silo van het bedrijf Oocon aan de Goorse­weg in Lochem. Het werk is vervaardigd door Miel Krutz­mann, die samen met Telmo Pieper het artistieke duo TelmoMiel vormt. De silo doet dienst als opslag van graan.

Praktische informatie
Deelnemers krijgen van tevoren een telefoontje over het tijd­stip waarop ze thuis worden opgehaald. Rolstoel of rollator kunnen mee, maar dan moet wel zelf voor eventuele begeleiding gezorgd worden.
De kosten voor de silo­tocht bedragen € 16 p.p. Dit is inclusief vervoer en koffie met iets erbij. Andere uit­gaven onderweg zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen via een pin­automaat in de bus, op de dag van het uitje. 
De tocht gaat door bij deelname van minimaal acht personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0573-297000. Opgeven kan tot vrijdag 12 april 2024. De route voor het ophalen en de precieze tijd van vertrek wordt na die datum aan de deelnemers doorgegeven. 


Gorssel, 6 april 2024

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends